Sandra kipt...

wrap met kip

Sandra kipt wrap met kip


boodschappenlijstje

1 scharrelkipfilet | 1 theel. chilipoeder | ¼ theel. gemalen komijn | ¼ theel. gemalen koriander | zeezout uit de molen | 2 eetl. tomatenpuree | 2 eetl. maïsolie | 2 eetl. Mexicaanse saus | 2 wraps | ¼ kropje ijsbergsla in reepjes | 1 worteltje in dunne ringetjes | 2 tomaten in plakken | geraspte kaas |

bereiding | 1 persoon
Snijd de kip in reepjes en vul hiermee een kom. Voeg de kruiden en de puree toe en meng dit door elkaar. Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin de kip met de kruiden. Gebruik een warme oven of magnetron om de wraps te verwarmen. Voeg de saus aan de kip toe en roerbak dit ca. 10 minuten.
Leg de wraps op een plank, vul ze met de sla, de wortel en het kipgerecht.
Rol de wraps op, serveer op warme borden en garneer met de tomaat en de kaas.

Lekker met: een komkommersalade.

X